BANNER - TELJES ERŐ, VILÁGSZERTEA Szakál Metal felvette kínálatába a Banner akkumulátorok forgalmazását. A Bannert sokan ismerik hazánkban is, így szinte felesleges  ajánlani, ennek ellenére mégis érdemes átfutni ezt az ismertetőt.

Banner akkumulátorok

 

 

A Banner hosszú múltra tekinthet vissza

 A Banner Batterien 1937 óta gyárt akkumulátorokat mindenféle jármű számára. A Banner kiterjedt termékportfolióval rendelkezik az indító akkumulátorok, a fedélzeti akkumulátorok, valamint a hobbi és szabadidős akkumulátorok terén, az eredetileg beépített (OE) és az utólag beépítésre kerülő akkumulátorok (IAM) terén egyaránt. Ezek a termékek főleg Ausztriában, a leondingi vállalati központban kerülnek kifejlesztésre és gyártásra.

Banner akkumuátorok fejlődése

 

OEM minőség

 

 

A Banner OEM, vagyis gyári, eredeti minőségű akkumulátorokat gyárt gépjárművek, csónakok, targoncák, emelőpadok, vészhelyzeti áramellátó rendszerek számára.

A Banner a legújabb ISO 9001, IATF 16949 és ISO 14001 szabványok szerint tanúsított. E tanúsítási eljárások során minden minőségi szempontból releváns vállalati folyamatot alaposan megvizsgálnak, kiértékelnek, és rendszeres időközönként ellenőrzik azok maradéktalan betartását. A vezető európai autóklubok és közlekedési klubok, mint például az ANWB (Hollandia), az AvD (Németország), a TCS (Svájc), az ACP (Portugália) és a németországi Stiftung Warentest is bizalmat szavaznak a Bannernek.

A kompromisszumok nélküli minőségbiztosításnak és a legújabb szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően a Banner ma vezető autógyártókat lát el indítóakkumulátorokkal. A Banner megbízható minősége nyomán beszállítója lett az olyan fontos járműgyártóknak, mint a BMW, Volkswagen, Skoda, Porsche, Aston Martin, Rolls Royce, Mitsubishi, KTM, Suzuki, Volvo, Daimler Truck - EvoBus, Bomag, Caterpillar, Kässbohrer, Knaus Tabbert, Liebherr, Rammax.


 

A Banner különlegességei

 -    AccuSafe: A szabadalmaztatott szivárgásvédelem abszolút biztonságot garantál.
-    Double Top dupla fedél: 100%-osan szivárgásmentes, megfelel a borításos vizsgálaton, továbbfejlesztett visszagyújtás elleni védelemmel van ellátva, és biztonságot nyújt az elektrosztatikus kisüléssel szemben.
-    Szelepdugó AGM**: Rendkívül magas üzembiztonságot garantál, csak nagyfokú túltöltés esetén nyit ki a biztonsági szelep (csak víz és oxigén lép ki).

* ESD = electrostatic discharge, elektrosztatikus kisülés.
** AGM = absorbent glass mat, azaz abszorbens üvegpaplan, mely felszívja és így megköti a savat.Start / Stop

A start/stop rendszert a CO2- és az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében fejlesztették ki. A rendszer kivitelezéséhez az energiamenedzsment rendszer és az akkuérzékelő mellett feltétlenül szükség van speciális start/stop akkumulátorokra is. Alapvetően két különböző akkumulátortechnológiát alkalmaznak -melyek Banner termékek közül is választhatók- , energiaigénytől és a szükséges rezgés- illetve ciklusállóságtól függően:

-        AGM (Absorbent Glass Mat, abszorbens üvegszálas): az üvegszál felszívja és így megköti a savat
-        EFB = (Enhanced Flooded Battery, továbbfejlesztett nedves akkumulátor): a ciklusálló indítóakkumulátor

 

 

 


Nemzetözi jelenlét

 


 

A Banner vezető nemzetközi akkumulátorgyártó, melynek neve több mint 70 európai, afrikai és ázsiai országban egyet jelent a professzionális ügyfélszolgálattal és a  legjobb tanácsadással. 13 országban 22 saját telephely képviseli a Bannert – így garantált a kiváló ügyfélszolgálat: Ausztria, Németország, Svájc, Franciaország, Csehország, Magyarország, Dánia, Nagy-Britannia, Lengyelország, Szlovákia, Románia, Bulgária és Spanyolország.
 


A sűrű értékesítési hálózatnak köszönhetően a Banner mindig az ügyfél közvetlen közelében van!